GCC / Om GCC

Grenaa Cykle Club

Grenaa Cykle Club består af tre afdelinger, der tilsammen rummer 184 medlemmer. Cykleklubbens tre afdelinger er "Børn og unge", "Motion/ landevej"/"Licens" samt "MTB". Alle afdelinger er repræsenteret i GCC' bestyrelse.

Ole Poulsen er formand for GCC. Ole kan træffes på olebpoulsen@hotmail.com eller på telefon 60149568.

 

 

 
 
 
Grenaa Cykle Club (GCC) vil gerne byde dig velkommen i klubben. På denne side giver vi dig en kort orientering om GCC, hvad vi kan tilbyde og hvad vi forventer af dig som medlem.

Grenaa Cykle Club er klubben for såvel den ambitiøse væddeløber som hyggemotionisten. Vi har ca. 200 medlemmer i alderen fra 8 til 69 år. Klubben er gennem "Distrikt Jylland/Fyn" medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og dermed også Danmarks Idrætsforbund. Motionsafdelingen er medlem af DCU - Motion.

Vi arbejder for at samle alle cykelsportsinteresserede i Grenaa og opland. At øge interessen for cykelsporten - konkurrence som motion - ved at arrangere sportslige og selskabelige arrangementer. Som medlem optages alle med interesse for cykelsport. Er du under 18 år, kræves samtykke fra forældre/værge. Det forventes at medlemmerne bakker op om klubbens arbejde ved at hjælpe/deltage ved vore arrangementer. Til gengæld vil du få udbytte af et godt kammeratskab og mange gode oplevelser

Som ny kan du synes, at alle de andre kender hinanden så godt, men hvis du deltager i klubbens aktiviteter, kommer du hurtigt ind i flokken.

Har du lyst til at prøve - er du velkommen til at møde op ved Grenaa Idrætscenter og cykle med på en ganske uforpligtende træningstur. I Idrætscentret finder du også vores klublokale. Her er der klubaften hver mandag kl. 18:30. Hvor alle ryttere, forældre m.v. er velkommen til at komme og få en snak med hinanden. Du har her mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Du er meget velkommen til at maile eller ringe til en af kontaktpersonerne - se menu til venstre.

Alle medlemmer skal cykle i vores klubtøj.