Ture og træning / Træningstider / Børn og unge
Børn og unge 

Cykling giver sunde og glade børn!

Cykling er udviklende, fordi børn oplever - og lærer med kroppen. Barnet bliver stimuleret på næsten alle områder, f.eks. på motorikken, sanserne, intellektet, sundheden og selvtilliden - og selvtillid er vigtig når man skal lære - og udvikle nyt.

I Grenaa Cykle Club træner og cykler børn og unge på MTB, mandag og lørdag. Landevejstræningen for racere er onsdag og lørdag. GCC bestræber sig på kun at anvende DCU-uddannede trænere. Alle trænere og hjælpere er der lavet lovpligtig børneattest på. 

Hvilket hold skal jeg køre på? For at give mere tryghed for børnene og bedre overblik for os alle, vil vi i år prøve at afmærke de forskellige hold med skilte. Dagens trænere vil stå med et skilt, der viser holdnummer. Hvis man er i tvivl om, hvilket hold man skal på, henvender man sig til en træner og får hjælp. Alle trænere vil være iført gule veste.

Sommertræningstider for MTB BØRN OG UNGE. 

Mandag kl. 17.30 - 18.30 (17.30 - 19.00 for hold 1)

HOLD 1 Træner: Dennis + (?): 12-16 år Øvede

HOLD 2 Poul Viggo, Jens og Bettina: 9-12 år Øvede

HOLD 3 Ole og Brian: Intro + hurtigkørerne 7-9 år Begynder og let øvede

HOLD 4 Rikke, Dorthe og Michelle: 6 - 9 år Begynder og let øvede

Børnene mødes med deres trænere foran vores klublokale på bagsiden af idrætscentret.

LØRDAGSTURE 

Holdkaptajn: Jens Bornemann Larsen lørdage kl 10 fra klubbens lokaler.

Turene vil være på 1- 1 1/2 times varighed. Forældre er selvfølgelig mere end velkomne til at køre med. Turene henvender sig hovedsageligt til øvede og let øvede børn over 7 år. Børn under 10 år skal være i følgeskab af en voksen.

 OBS: det er ikke træning som sådan, men mere hyggetur for at nyde hinanden, naturen, vejret og den friske luft.

Tjek Facebooksiden for ændringer mm.

Træning for børn på landevejscykler 

 

 

Børn under 11 år. Ved fremmøde af børn under 11 år, uden følgeskab af forældre eller anden voksen, gives besked via SMS eller opkald til Ole Poulsen 60149568.

Det er en selvfølge i Grenaa Cykle Club, at børn, unge og voksne, der modtager træning optræder respektfuldt og samarbejdsvilligt med trænerne. Det er endvidere en selvfølge, at forældre til børn og unge i GCC respekterer de DCU uddannede trænere og deres træningsformer.